LET OP: de datum is van 6 januari gewijzigd in 27 januari.

Met de gezellige winterwandeling nog vers in het geheugen nodigen we u en uw Ierse Wolfshonden van harte uit voor de Nieuwjaarswandeling op zondag 27 januari 2019.
Vanaf 11:30 uur wordt u gastvrij ontvangen in De Steengroeve in Chaam. Na de ontvangstkoffie of -thee met appeltaart vertrekken we om 12:00 uur voor een fikse wandeling van ca. anderhalf uur door de mooie bossen van Chaam.Bij terugkomst proosten we na een inspirerende speech van de voorzitter op het nieuwe jaar. Waarna we rond 13:45 uur gaan genieten van een lekkere lunch.

U kunt zich tot 20 januari aanmelden, uw koffie- en lunchkeuze doorgeven via onderstaande formulier. De aanmeding sluit 20 januari of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wacht dus niet te lang met aanmelden
Heel graag tot ziens op zondag  27 januari 2019!  

De activiteitencommissie


Aanmelden en bestellen kunt u door het gevraagde in te vullen en het gewenste vakje aan te vinken. Na uw aanmelding ontvangt u binnen 2 dagen via uw mailadres een bevestiging van uw aanmelding, het locatie adres, tijdstip van aanvang.