Het eerstvolgende hart- en oogonderzoek vindt plaats op: vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021. Dr. Vollmar komt dan naar Nederland om de hart- en oogonderzoeken uit te voeren. U begrijpt dat e.e.a. onder voorbehoud is ivm. de covid-19/corona maatregelen. Mocht er om die redenen geannuleerd moeten worden dan wordt dat vermeld op de website. Op dit moment is de onderzoekslocatie nog niet bekend,
Vanaf 28-02-2021 is de online aanmelding open.

Heeft uw Ierse Wolfshond tussentijds dringend een hartonderzoek nodig, neemt u dan contact op met de secretaris Trudy Zantingh (niwc.secretaris@gmail.com) om u te helpen het onderzoek zsm te laten plaatsvinden.

Op deze dagen kan dr. Vollmar in Nederland een beperkt aantal honden onderzoeken. Het verwerken van de aanmeldingen gaat op volgorde van binnenkomst dus wacht niet te lang met het aanmelden van uw hond(en).

Het hartonderzoek vindt plaats in........., er is daar geen weegschaal aanwezig, laat u svp. uw hond even wegen bij uw dierenarts en vult u het gewicht in op het aanmeldingsformulier.
• De kosten voor het hartonderzoek bedragen € 83,- per Ierse Wolfshond en zijn voor rekening van de eigenaar.
• De kosten voor het ECVO oogonderzoek bedragen € 31,- per Ierse Wolfshond en zijn voor rekening van de eigenaar.
• Alle kosten dienen contant ter plaatse aan dr. Vollmar te worden voldaan.

De aanmelding sluit op: 30-04-2021
Uiterlijk 21-05-2021 ontvangt u per e-mail of per reguliere post een schriftelijke bevestiging van de afspraak, het adres, routebeschrijving en de benodigde onderzoekformulier(en).
Is er u iets niet duidelijk rond het hartonderzoek stuurt u dan een mail met uw vraag naar: niwc.trudy@gmail.com

Online aanmelden:
Onderstaand kunt u uw hond aanmelden.
Neemt u voor het correct invullen van het aanmeldingsformulier de stamboom van uw hond er even bij.