Het eerstvolgende hart- en oogonderzoek vindt plaats op: vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021. De onderzoeken worden uitgevoerd  door dr. Vollmar, ecvim cardioloog en ecvo oogspecialist.
LET OP: het hartonderzoek vindt plaats onder de coronamaatregels, dwz. dat: tijdens het onderzoek mondkapjes verplicht zijn, handen gedesinfecteerd moeten worden, u buiten op het overdekte terras moet wachten totdat u door Dr. Vollmar of een assistente wordt binnengeroepen en er 1 persoon met de hond mee naar binnen mag.

Als u uw hond al heeft aangemeld voor het hartonderzoek in mei 2021, dan hoeft u NIETS te doen. U ontvangt de benodigde informatie zoals datum, tijdstip en onderzoeksformulier uiterleijk 6 oktober per mail.

Mocht er vanwege coronamaatregelen geannuleerd moeten worden dan ontvangt iedere aanmelder daarvan per mail over geïnformeerd en zal het worden vermeld op de website.

Op deze dagen kan dr. Vollmar een beperkt aantal honden onderzoeken. Het verwerken van de aanmeldingen gaat op volgorde van binnenkomst dus wacht niet te lang met het aanmelden van uw hond(en).

Het hartonderzoek vindt plaats in Austerlitz er is daar geen weegschaal aanwezig, laat u svp. uw hond even wegen bij uw dierenarts en vult u het gewicht in op het aanmeldingsformulier.
• De kosten voor het hartonderzoek bedragen € 83,- per Ierse Wolfshond en zijn voor rekening van de eigenaar.
• De kosten voor het ECVO oogonderzoek bedragen € 31,- per Ierse Wolfshond en zijn voor rekening van de eigenaar.
• Alle kosten dienen contant ter plaatse aan dr. Vollmar te worden voldaan.
• Ierse Wolfshonden van niet-leden zijn welkom. We vragen u in dat geval om op voorhand een bedrag van € 10,- aan de NIWC over te maken als bijdrage aan de door de NIWC gemaakte kosten.

IBAN nummer: NL84 INGB 000 605 6449 
BIC code: INGBNL2A
tnv.: Nederlandse Ierse Wolfshond Club

De aanmelding sluit op: 01-10-2021
Uiterlijk 06-10-2021 ontvangt u per e-mail of per reguliere post een schriftelijke bevestiging van de afspraak, het adres, routebeschrijving en de benodigde onderzoekformulier(en).
Is er u iets niet duidelijk rond het hartonderzoek stuurt u dan een mail met uw vraag naar: niwc.trudy@gmail.com

Online aanmelden:
Onderstaand kunt u uw hond aanmelden.
Neemt u voor het correct invullen van het aanmeldingsformulier de stamboom van uw hond er even bij.