Nieuwsartikelen

Annulering hart- en oogonderzoek mei 2021

Rijsenhout, 23 mei 2021

Beste mensen,

Helaas heeft dr. Vollmar ons, tot haar grote spijt, laten weten dat zij heeft moeten besluiten om niet met haar team naar Nederland te kunnen komen om hart- en oogonderzoeken bij onze Ierse Wolfshonden uit te voeren. De Duitse overheid heeft de iets versoepelde maatregelen met betrekking tot werken in en terugkeren uit het buitenland aangescherpt. Dat betekent onder meer dat Dr. Vollmar en haar team, ondanks negatieve test voorafgaand aan de reis naar Nederland en bij terugkeer in Duitsland, toch 10 dagen in quarantaine moet. Begrijpelijkerwijs is een dergelijk lange quarantaine voor de dierenkliniek en overige veterinaire werkzaamheden van Dr. Vollmar niet realistisch en haalbaar.

Het spijt dr. Vollmar en ons bijzonder dat we u opnieuw moeten teleurstellen. Uiteraard gaan we de mogelijkheden om alsnog op korte termijn een hartonderzoekronde te organiseren bekijken.

Mocht uw Ier dringend een hartonderzoek nodig hebben dan kunt u het beste een afspraak maken bij Dr. Niek Beijerink (veterinair cardioloog) in Vught (*)
Het onderzoektarief ligt hoger dan wat u tijdens de NIWC-hartscreeningsronden gewend bent. Vraagt u vooraf het tarief en vermeld dat:
- u lid bent van de NIWC;
- u de afspraak aan het NIWC-secretariaat doorgeeft zodat de
  benodigde formulieren aan Dr. Beijerink worden toegestuurd.

We hopen en vertrouwen op uw begrip voor bovenstaande annulering en wensen u een fijne zondag.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur

Trudy
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(*) Veterinaire Specialisten, Reutsedijk 8A, 5264 PC Vught, Tel: 013 528 59 00
De kliniek is gevestigd op het voormalige kazerneterrein Fort Isabella.
Als u een navigatie systeem of app gebruikt, adviseren we u om alleen Reutsedijk in te voeren en geen huisnummer te vermelden.