Nieuwsartikelen

Wim Spaans 1932 - 2019

Het trieste bericht bereikte ons dat Wim Spaans donderdag 5 september 2019 op 87 jarige leeftijd is overleden. Als fervent Ierse Wolfshonden liefhebber is Wim trouw lid geweest van eerst Stichting de Ierse Wolfshond en aansluitend van de Nederlandse Ierse Wolfshond Club. Jarenlang was Wim, samen met zijn vrouw Annie (1932-2014) en hun Ierse Wolfshond(en) op alle activiteiten aanwezig. Daarnaast heeft Wim gedurende vele jaren zeer nauwgezet de teksten in de Shamrock gecorrigeerd.

Ook schreef hij vele artikelen en verhalen om in de Shamrock te publiceren. Na het onverwachte overlijden van Annie werd het stiller rondom Wim, zijn gezondheid was al jaren niet optimaal en bracht hem vanuit Raalte terug naar Zuid-Holland om dichter bij zijn dochter Nelleke te kunnen wonen. Zij vertelde ons dat Wim nog altijd met aandacht en enthousiasme de Shamrock bleef lezen.

We wensen Nelleke, John en Dylan sterkte.

Het bestuur


Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Wim op woensdag 11 september van 18:30 tot 19:15 uur, in uitvaartcentrum J. Henning, Bautersemstraat1, Den Haag.
Op donderdag 12 september 2019 is het afscheid in voornoemd uitvaartcentrum ingang Bautersemstraat 3, Den Haag.

Correspondentie-adres:  Wollebrand 38, 2642 JG Pijnacker