Naam: Komtesse vom Luchemer Brückchen
Roepnaam: Caitlin
Geboortedatum: 24-04-2009
Datum overlijden: 02-07-2015
Eigenaren: Hannie Boere en Gijs Vuijk


Dat het geen Komtesse zou blijven stond bij voorbaat al vast. En achteraf goed gezien: je was allesbehalve een elegante gravin: je liep als een bootwerker, zat onderuitgezakt op je kont op de bank en was ook heerlijk tegendraads. “Uit de keuken” (tegen Eileen en Fae) als jullie eten werd gemaakt, was voor jou juist het signaal om op te staan van je plek en naar de keuken te gaan. En stiekem zaten we elke avond te wachten tot dit ritueel zich zou herhalen.
Eten, park, banaan waren zo’n beetje je favoriete woorden. De laatste paar dagen kwam je eigenlijk haast niet meer in het park. In maart bleek dat de medicatie die dik 2 jaar je hartritmestoornissen goed onder controle kon houden zijn werk niet meer goed deed. Ook andere medicatie mocht niet baten. Dit wilden we, konden we, mochten we je niet aandoen hoezeer we je ook bij ons hadden willen houden.
Onze gekke, beetje lompe, eigenwijze maar zo ontzettend lieve Caitlin is niet meer. Het enige dat we nog voor je konden doen was je laten gaan. Rust zacht lieverd.
Gijs & Hannie
Caitlin, 2009 - 2015