Naam: Fame of First Avenue
Roepnaam: Fame
Geboortedatum: 20-06-2006
Datum overlijden: 25-10-2015

Helaas is na een kort ziekbed van ongeveer een week onze Fame overleden.
In ons gezin was Fame altijd nadrukkelijk aanwezig. Ze was altijd de eerste die ons begroette en lag op de mat bij de achterdeur te wachten tot we weer thuis kwamen. Bezoek vond ze geweldig, al lag ze niet altijd naar een ieders genoegen aan hun voeten of zat met haar gezicht op 10 cm afstand van hun gezicht.

Geen vlieg deed ze kwaad altijd vriendelijk en zeer sociaal naar mens en dier. Fame groeide op met Conall en was zeer verdrietig toe hij plotseling doodging. Ze waren toen alleen thuis en we vonden haar naast hem liggend. Na enige tijd kwam Guinness bij ons wonen, maar dat vond ze maar zozo in het begin. Later werden ze toch maatjes en tot op haar laatste dag heeft hij vaak naast haar gelegen op de mat.

Haar laatste dagen waren echt een kwelling. Na allerlei testen, foto’s enz. kwam er uit dat haar lever en nieren niet meer werkten en haar linkerlong niet te zien was op de foto’s. Ze had het heel benauwd en kon op haar sterfdag ook niet meer lopen. Haar bloed was heel dik en stroperig en alle waardes waren heel slecht. Er waren geen ontstekingswaardes te zien in het bloed dus dat vertelde volgens de arts genoeg, tegen ontstekingen kun je vechten maar omdat die er niet waren het vermoeden er was dat er meer aan de hand was. Het volgende zouden nog meer ingrijpende testen zijn met heel weinig kans op een goed resultaat. Dus wisten wij: het was genoeg voor onze grand old lady. In het bijzijn van alle leden van ons gezin is ze toen heel snel en vredig ingeslapen.

Rust zacht, lief hondenkind, we zullen je zo vreselijk missen.

Han, Herma, Chantal en Yolle, Werner en Sanne, Thomas, Guinness, Shaggy en Tikka Mohlmann
Fame, 2006 - 2015