Naam: Total Triumph Fionnmae
Roepnaam: King
Geboortedatum: 27 november 2007

Vol trots en blijdschap kunnen we King zijn eerste klavertje aankondigen. Geboren en getogen bij José Cornelisse, en bekend om zijn gebroken pootje toen hij nog een puppy was. De keuze van José om hem in leven te laten ondanks zijn handicap heeft destijds heel wat discussies doen losbarsten. Wij zijn zielsgelukkig dat ze hem door de dierenarts (waar hij naar vernoemd is) heeft laten behandelen. Zijn pootje is nooit meer helemaal goed gekomen, is iets te kort waardoor hij wat sleept en zijn nagels te snel slijten. Dat hebben we prima kunnen oplossen met schoentjes waar we fietsband omheen plakken tegen te snelle slijtage. Hij heeft er verder absoluut geen last van.
We zijn José ontzettend dankbaar dat wij King hebben mogen adopteren toen in de zomer van 2010 onze Sarah en Boo (halfbroer van King) binnen 6 weken na elkaar waren overleden. We zaten helemaal stuk van verdriet destijds, maar King is een wondermiddel gebleken. Hij heeft uiteraard net als Sarah en Boo een heel eigen karakter, naar onze mening onovertroffen, waar onze vier katten het volmondig mee eens zijn. Hij is ontzettend sterk, vrolijk en lief, en weet ons er heel goed van te overtuigen dat zijn mening de juiste is. Met name betreffende de richting en duur van de dagelijkse wandeling en zijn eten. Hij is de lieveling van de hele buurt, zelfs van mensen die eigenlijk een beetje bang zijn voor honden.
Nogmaals, we zijn ontzettend dankbaar voor de drie en een half jaar die we met King hebben mogen doorbrengen en hopen nog heel lang van hem te mogen genieten.
Bert en Carin Kraan
King