Naam: Fame of First Avenue
Roepnaam: Fame
Geboren: 20-06-2006
Eigenaren: Herma en Han Mohlmann

Op 20 juni is onze Fame 9 jaar geworden. Fame is bij ons gekomen nadat we onze vorige Ier Niallan zijn verloren en we weer gingen kijken voor een nieuwe Ier. Na veel bellen was er nog een meiske beschikbaar wier vorige eigenaren een ongeluk hadden gehad en niet meer voor haar zouden kunnen zorgen. Dit was ons geluk want anders zou ze nu in Frankrijk hebben gewoond.
Fame is een hele vrolijke, drukke meid. Ze is een grote roodblonde dame die erg van haar eten en kluifjes geniet. We gaan ook nog wel eens mee met de wandelingen en tot nu toe heeft ze nog steeds de grote wandeling meegelopen. Niet zo snel meer als broertje Guinness, maar in de achterhoede is het ook erg leuk.
Fame is een zeer vastberaden en vasthoudende dame, als zij vindt dat het “kluifjestijd” is dan zorgt ze er wel voor dat je loopt voor haar. Van plukken heeft ze inmiddels genoeg gekregen, dus dit jaar zijn we maar begonnen met haar te scheren. Dit is zo klaar en voor haar maakt het niet uit. We houden heel veel van onze Ierendame en hopen dat ze nog even bij ons blijft.
Herma en Han
Fame