Naam : Charlott Cunaardri
Roepnaam : Charlottje
Geboren : 27-06-2006
Eigenaar : Jo en Mariet Bruinsma


Wie had kunnen denken dat dit vrolijke meisje enkele maanden geleden verschrikkelijk ziek is geweest. Zij had een mammatumor, maar na een geslaagde operatie sprong de wond helemaal open en voor haar leven werd gevreesd.
Dankzij een liefdevolle "verpleegster" die wij allen kennen is zij na 4 maanden weer helemaal opgeknapt en kan zij weer ten volle van het leven genieten.
Charlottjes conditie is weer als vanouds. Zij draait haar poot niet om voor een fikse wandeling.
Komen we hierbij toevallig een pup tegen dan kan haar dag niet meer stuk. Van welk ras maakt haar niet uit, het hondje wordt van boven tot beneden uitgebreid gepoetst en dit zijn gelijk twee vliegen in één klap: het hondje is spic en span en zij heeft haar moederlijke gevoelens bevredigd.
Af en toe krijgt Charlott tijdens een wandeling een zogenaamde "hiep". Eerst zet zij aan en dan volgt een atletische run die ze een aantal keren blijft herhalen, daarbij ziet of hoort zij niets, ze gaat volledig op in haar renmoment. Zo, zie je haar denken, het zit er weer op en ik blijf lekker in topvorm, waarna ze haar wandeling vervolgt.
Bewonderenswaardig is haar eindeloze geduld. Met een blik op oneindig kan ze uren staan wachten voor een deur, in de hoop dat deze vanzelf opengaat.
Haar favoriete plekjes zijn Texel, waar ze ettelijke keren is geweest. En het bankje onder de serre zoals jullie kunnen zien op de foto.
Nog een paar maandjes en ons vrolijke meisje wordt 10 jaar, we hopen dat we nog lang van haar mogen genieten!

Jo en Mariet
Charlottje