Naam: Eileen di Castello Berge
Geboren:19-04-2011
Roepnaam: Eileen
Eigenaren: Gijs Vuijk en Hannie Boere

Op zoek naar een maatje voor onze Ier Caitlin (Komtesse von Luchemer Bruckchen) kwamen we uit bij wederom een Duitse Kennel: di Castello Berge van Elke en Johann Stein. Er lag toevallig al een nest (D-nest) en we waren van harte welkom om puppies te komen knuffelen. Niet lang daarna werd het nest van Eileen geboren. We mochten ook al redelijk snel op visite komen. En ook al waren ze nog zo klein, vanaf dat moment hadden we al het gevoel dat Eileen ons had uitgekozen. Gelukkig veranderde dat niet tijdens onze volgende bezoekjes. En wat duurt het dan lang voordat zo’n pup eindelijk met je mee naar huis kan.
Het duurde een halve week voordat het ijs met Caitlin gebroken was en vanaf die tijd zijn het altijd 2 handen op 1 buik geweest. Helaas hebben we zo’n vier jaar geleden afscheid moeten nemen van Caitlin en daarmee veranderde de rol van Eileen in de roedel. Een roedel die inmiddels was uitgebreid met Fae, de whippet. En twee jaar later kwam Maeve vanuit het asiel erbij.
Het wordt al een dame op leeftijd maar haar grollen is ze niet verleerd: zoomies doen om mensen in het park (gelukkig kennen ze haar en is ze bij bijna iedereen geliefd), het niet zo stiekem bedelen bij de baas, het liefst lekker op jouw plekje op de bank liggen (nou vooruit je mag er wel bij). Regelmatig zeggen we tegen elkaar: hoe ouder hoe gekker. Het lijkt of ze aan een tweede jeugd begonnen is. Nog steeds vitaal en zo hopen we dat dat nog lang mag duren. De honden van Elke en Johann halen toch met enige regelmaat de leeftijd van 10 jaar. Daar tekenen we in ieder geval voor en daarna gaan we praten over verlenging!
Gijs en Hannie
Eileen