Naam: Water Star Fionnmaë
Roepnaam: Misty
Geboren: 7 september 2000
Eigenaar: Meta Kweens-Verstappen

Misty kwam als onze eerste Ier 10 jaar geleden bij ons in huis, maar werd de eerste dag ook al gelijk op haar plaats gezet door een van mijn andere honden, wat haar een beetje onzeker maakte. Maar al snel werden Misty en Joey dikke vrienden...
Naar andere honden toe bleef ze toch een beetje onzeker, hoe groot ze ook werd en dat de andere honden liever een blokje om haar heen liepen , had ze niet in de gaten.
Wat ze wel ontdekte, dat was, als ze maar één keer blafte, de honden hard wegliepen.....ze had het gevonden hoor!
Later kreeg ze nog gezelschap van twee andere Ieren , Starla, ( het brutaaltje) en Babs (de liefheid straalde uit haar ogen) . Met z’n allen gingen we elke dag naar de bossen, lekker rennen, ravotten en zwemmen in het meertje. Misty ging ook wel eens achter de fietsers aan, daar was ik dus niet dol op, ook al was het speelsheid van haar...
Nu is alleen Misty nog bij mij, ze is een lieve , aanhankelijke en rustige meid, waar ik supertrots op ben. En ze ontwikkelt op haar oude dag nog streken ook.
Gezien haar leeftijd is ze natuurlijk stram, zeker omdat ze op 7- jarige leeftijd een flinke tumor in haar dij kreeg. Nadat die verwijderd was, is haar poot toch nog "teer" gebleve, en kan ze nu met haar 10 jaar soms moeilijk overeind komen.
Maar vaak houdt ze me ook voor de gek, doet ze net of ze wil opstaan, ziet dat ik haar wil gaan helpen, en blijft dan doodleuk liggen.....pas nadat ik me weer geïnstalleerd heb op de bank, besluit ze toch nog maar om overeind te komen, en dat helemaal alleen zonder hulp........ze vind het dus echt leuk om me voor de gek te houden!
Ook heeft ze nog buien en dan wil ze achter de fietsers aanrennen. Soms ga ik nog met haar naar de bossen, maar geen grote wandelingen meer, want ze is snel moe nu. Maar genieten dat ze nog doet van de wandeling!
Ze is zeker het laatste jaar een hele steun voor me, nadat mijn man is overleden. Eerlijk is eerlijk, als ik Misty niet had gehad, was ik er niet zo goed bovenop gekomen als nu.
Zij en Yoko, ( Malthezer) zijn toch de reden voor mij geweest om elke dag weer uit bed te komen en door te gaan met het leven.
Ik ben zo trots op haar, en vertel haar dat elke dag weer......Misty, ik hou van je meid!

Meta Kweens-Verstappen
Misty