Nieuwsartikelen

Vakantiefoto's gevraagd

Beste mensen,

Door vakantiealle coronaperikelen hebben we onze gezellige Ierenwandelingen qua frequentie helaas op een veel te laag pitje moeten zetten. Ook zullen velen van ons hun vakantie dit jaar in het water hebben zien vallen, met alle gevolgen van dien. Door deze rottijd zitten wij als redactie van de Shamrock echter ook met een (weliswaar relatief klein) probleem. We hebben simpelweg te weinig foto’s om te publiceren. En die maken de Shamrock toch ook vaak de moeite waard om door te bladeren, zelfs als je weinig tijd hebt om te lezen. Daarom hebben we het idee opgevat om dan maar eens een fotografische rondreis met jullie en jullie Ieren te gaan maken door diverse vakantiegebieden.

Voor de volgende Shamrock's, zouden we dan ook willen vragen om één of meerdere foto’s op te sturen van jullie Iertje(s) op vakantie. Voor de Eiffeltoren, waterval van Schaffhausen, op een strand in Noorwegen, het Sint Pietersplein, aan de Moldau, of gewoon op de Dam in Amsterdam. Vakantiefoto’s van geweldige vakanties, of van die rampzalige waar je vaak achteraf nog de meest om kunt lachen als je herinneringen ophaalt tijdens gezellige etentjes. Deze foto’s zou je dan vergezeld kunnen laten gaan van een korte anekdote, graag zelfs, maar er zijn er natuurlijk ook genoeg die voor zichzelf spreken. Wel graag de locatie noemen, anders wordt het een puzzeltocht. Ook wel leuk, maar wellicht te ingewikkeld.

Jullie foto’s kunnen worden opgestuurd naar onderstaand e-mail adres. Graag inleveren in zo hoog mogelijke kwaliteit. Bij te veel inzendingen zullen we uiteraard een selectie moeten aanbrengen, maar ook in dat geval zijn er nog meerdere edities van de Shamrock komend jaar die gevuld moeten worden. We hopen een flinke hoeveelheid foto’s te ontvangen. 

Carin Kraan, redactie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.